Voice Broadcast

hjelp.priv.no

stedet for deg å få hjelp

Siste nytt

1

2013 / 04 / 01

Intro

De første sider lagt ut.

2

2013/ 04 / 01

Skole sider

Skole sider introdusert.

Skole må forstås som mye mer enn skole.

Herunder ligger blandt annet nett-kurs.

3

2013 / 04 / 01

Veien fremover

En første start er nå lagt ut.

Planlegger å utvide sidene jevnt og trutt.

Vil også åpne for mulighet for tilbakemelding på sidene samt innspill om tema som

Hva er

Voice Broadcast brukes bl.a av mange hjelpekorps i Norge for hurtig å alarmere sine medlemmer om en aksjon.

Denne støtter både utsendelse av en SMS til medlemmenes telefon (brukt som en "forhåndsvarsel"). Deretter ringes medlemmet automatisk opp, og kan umiddelbart bekrefte om vedkommende "kommer straks", "kommer senere" eller "ikke kan komme".

Den som sender ut alarmen vil kunne følge status på tilbakemelding fra medlemmene.

Hvordan Bruke

For å bruke må du/din organisasjon være tilknyttet denne tjeneste.

.

Adresse: http://vb4.ums.no/

UserID: "her legger du inn ditt brukernavn"

CompanyID: "her legger du inn din organisasjons ID"

Password: "her legger du inn ditt passord"

Sende SMS:

- Utsendelser (på toppmeny)

- Send SMS (på Utsendelsesmenyen)

- Kryss av i ruten for hvem meldingen skal gå til ved å trykke i den

- Trykk neste

- Trykk neste der det står steg 2 av 4 oppe i ruten (dette er for å legge til flere og det skal du ikke)

- La "send umiddelbart" være valgt, og gi evt sendingen ett navn (for egen del, f eks dato)

- Trykk neste

- Skriv melding i ruten som er gråaktig (står melding over)

- Trykk send

- Da sendes SMSen ut til alle med mobiltelefon

Sende talemelding:

- Utsendelser (på toppmeny)

- Send talemelding (på Utsendelsesmenyen)

- Kryss av i ruten for hvem meldingen skal gå til ved å trykke i den

- Trykk neste

- Trykk neste der det står steg 2 av 5 oppe i ruten (dette er for å legge til flere og det skal du ikke)

- La "send umiddelbart" være valgt, meldingsprofil skal stå som "varsling", og gi evt sendingen ett navn (for egen del, f eks dato)

- Trykk neste

- Velg "skriv ny melding ved å trykke på sirkelen foran dette

- Skriv meldingen du vil skal leses opp i feltet nederst

- Kopier det du skrev (dette er litt rart, men funker best sånn.... forklarer dette senere)

- Trykk neste

- Velg "skriv ny melding ved å trykke på sirkelen foran dette

- Lim inn meldingen du kopierte fra forrige steg i feltet nederst

- I Steg 5 av 5 kan du bare trykke "Send"

- Meldingen sendes nå ut til alle :-)

Status for meldinger og hva folk har svart (på talemeldningene) finner du på menyvalg Utsendelser - Status. Klikk deg rundt der så ser du selv hvordan det virker. Det ligger igjen statuser fra de forrige jeg sendte så du kan jo kikke litt på de.

Hvordan Bruke Voice Broadcast

Adresse: http://vb4.ums.no/

UserID: "her legger du inn ditt brukernavn"

CompanyID: "her legger du inn din organisasjons ID"

Password: "her legger du inn ditt passord"

Sende SMS:

- Utsendelser (på toppmeny)

- Send SMS (på Utsendelsesmenyen)

- Kryss av i ruten for hvem meldingen skal gå til ved å trykke i den

- Trykk neste

- Trykk neste der det står steg 2 av 4 oppe i ruten (dette er for å legge til flere og det skal du ikke)

- La "send umiddelbart" være valgt, og gi evt sendingen ett navn (for egen del, f eks dato)

- Trykk neste

- Skriv melding i ruten som er gråaktig (står melding over)

- Trykk send

- Da sendes SMSen ut til alle med mobiltelefon

Sende talemelding:

- Utsendelser (på toppmeny)

- Send talemelding (på Utsendelsesmenyen)

- Kryss av i ruten for hvem meldingen skal gå til ved å trykke i den

- Trykk neste

- Trykk neste der det står steg 2 av 5 oppe i ruten (dette er for å legge til flere og det skal du ikke)

- La "send umiddelbart" være valgt, meldingsprofil skal stå som "varsling", og gi evt sendingen ett navn (for egen del, f eks dato)

- Trykk neste

- Velg "skriv ny melding ved å trykke på sirkelen foran dette

- Skriv meldingen du vil skal leses opp i feltet nederst

- Kopier det du skrev (dette er litt rart, men funker best sånn.... forklarer dette senere)

- Trykk neste

- Velg "skriv ny melding ved å trykke på sirkelen foran dette

- Lim inn meldingen du kopierte fra forrige steg i feltet nederst

- I Steg 5 av 5 kan du bare trykke "Send"

- Meldingen sendes nå ut til alle :-)

Status for meldinger og hva folk har svart (på talemeldningene) finner du på menyvalg Utsendelser - Status. Klikk deg rundt der så ser du selv hvordan det virker. Det ligger igjen statuser fra de forrige jeg sendte så du kan jo kikke litt på de.